Maklumat Penghantaran

- Proses penghantaran (bagi seluruh Malaysia) akan menggunakan perkhidmatan yang disediakan oleh Pos Malaysia Berhad sama ada Pos Malaysia Domestik (sampai dalam masa 3 hingga 5 hari bekerja), Pos Ekspres (2 hari bekerja), PosLaju Pos Malaysia (2 hari bekerja) atau FlexiPack International & Poslaju Antarabangsa untuk pembelian di luar daripada Malaysia. Ini bergantung kepada pilihan di pihak pembeli.

- Sebaik bayaran dibuat, pesanan akan segera diproses dan diposkan pada keesokan harinya ke nama dan alamat yang telah anda daftarkan. Atau selewat-lewatnya akan diposkan dalam masa 3 hari bekerja. Jika bayaran pembelian dibuat ketika waktu cuti umum, atau cuti hari bekerja, maka pembelian tersebut akan diposkan selepas tamat hari cuti tersebut.

Manakala jika ada sebarang penangguhan atau seumpama, insyaAllah akan kami maklumkan sama ada melalui emel, tel., SMS/WhatsApp, atau Facebook.

- Untuk semakkan penghantaran item, anda boleh ke laman web Track & Trace (Pos Malaysia) dengan menggunakan no. rujukan yang kami berikan.

- No. rujukan pengeposan hanya diberi sekiranya diminta, dan keutamaan diberikan kepada pembeli di laman web www.pustakailmusalaf.com

- Untuk lain-lain kaedah perkhidmatan pengeposan atau ambil secara by-hand, anda boleh hubungi kami di talian 012-4740558 (Saudara Thalhah), atau e-mail kami di pustakailmusalaf@gmail.com.

- Untuk sebarang komen, teguran, maklum balas, atau penambah-baikan, sila hubungi kami melalui emel di pustakailmusalaf@gmail.com.

Terima kasih kerana terus setia bersama Pustaka Ilmu Salaf Resources.
Barakallahu fiikum.