Profil Syarikat

KARYA PIS SDN. BHD. (002348813-A)

Dahulunya dikenali dengan Pustaka Ilmu Salaf Resoures (PiS), adalah syarikat penerbit, pencetak dan pengedar bahan-bahan agama yang ilmiah seperti buku, majalah, dan lain-lain yang bermanhaj Ahli Sunnah Wal Jama'ah. Perniagaan ini telah didaftarkan pada Ogos 2014 dan laman web ini dijadikan sebagai pusat membeli belah secara online yang disediakan bagi memudahkan para pembeli mendapatkan buku-buku terbitan PiS dan syarikat-syarikat penerbit yang lain seperti Pustaka Imam Asy-Syafi'i, Pustaka Azzam, Hadaya Publications & Distributions, Bayyinah Enterprise, Mariah Muhammad Enterprise, Media Hidayah dan lain-lain.
 
Kami beroperasi secara online semenjak tahun 2014, dan sehingga kini lebih kurang 4 tahun beroperasi dan mendapat sambutan yang baik daripada pembeli dengan servis pelanggan yang baik. Pembeli boleh membuat pembelian secara online, ataupun melalui WhatsApp ke 017-6733432. Laman web ini dibuka 24 jam sehari dan 7 hari seminggu. Manakala, mesej yang dihantar ke WhatsApp pula akan dibalas secepat yang mungkin oleh staf Pustaka Ilmu Salaf.
 
Sebarang pertanyaan atau janji/temu, kami boleh dihubungi di no. tel. 017-6733432 (Saudara Sabri), atau emel ke pustakailmusalaf@gmail.com.
 
Kami juga menawarkan bekalan buku-buku untuk mereka yang berminat menjadi pengedar.